BOEKEN

BREINSTEINS MISSIE

Breinsteins Missie komt eraan. Dit super spannende jeugdboek (11+) verschijnt later dit jaar bij uitgeverij Droomvallei. Niets missen? Volg dan mijn blog.PIZZA DELLA VITA

In 2014 verscheen mijn tweede roman, Pizza della Vita, bij Uitgeverij Zilverspoor.

 

Pizza della Vita in het kort:

 

Eens was hij de man die alles had: geld, status, een droomvrouw en een briljante carrière. 

 

Alcoholist Rudolph den Hartog maakt sinds kort weer deel uit van de samenleving, voor de paar mensen die in hem geloven. Hij woont in het souterrain van een te slopen pand, met junk op leeftijd Frida als enige medebewoner. In ruil voor gratis wonen houdt Rudolph krakers buiten de deur. Zijn baantje als pizzakoerier versterkt de schijn van een hervonden leven. Als vriend Fons en zus Trudy hem echter confronteren met heden en verleden, wordt Rudolph gedwongen om zijn snel naderende dood en inktzwarte verleden onder ogen te zien. Met galgenhumor en bijtend sarcasme, maar ook door zich voorzichtig open te stellen voor vriendschap en ja, zelfs voor de liefde, geeft Rudolph tegengas. 

 

Voor meer info klik hierboven op Pizza della Vita (Boeken). 

 

 

Pizza della Vita kreeg lovende recensies

en werd gemiddeld met meer dan vier sterren gewaardeerd!

 DE ACHTERTUIN

In 2009 verscheen mijn eerste roman: 'De Achtertuin'.  Het boek kwam op de shortlist (4) van de Nieuwe Schrijversprijs van AKO/Free Musketeers 2009 (375 inzendingen). Helaas is 'De Achtertuin' niet meer te koop, sinds de uitgeverij een nieuwe koers ging varen. Wie een exemplaar heeft, beschikt daarmee dus over een collectors item.